ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Cannelloni (csőtészta) zöldséggel díszítve

főétel

4 adag

Hozzávalók:
150 g Bonduelle brokkoli, 150 g Bonduelle bébirépa, 150 g Bonduelle karfiol, 250 g cannelloni, 60 g liszt, 50 dl tej, 80 g vaj, só, bors, 150 g sajt (edam, parmezán, gorgonzola)

foto
KuchařElkészítés:

A zöldséget kisebb darabokra vágjuk, hogy a cannelloniba lehessen tölteni. Tejből és lisztből besamel-mártást készítünk és hozzáadjuk a sajtot. A zöldséget a mártásba merítjük majd megtöltjük vele a cannelonit. Sütőtálba rakjuk, leöntjuk a fennmaradó besamel-mártással, sajttal leszórjuk és 30 percig 180 °C-on megsütjük. Salátával tálaljuk.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Brokkoli

foto

Karfiol

foto

Bébirépa

foto

foto

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.