ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Nyári zöldségvariáció

előétel

4 adag
Elkészítési idő: 40 perc.

Hozzávalók:
150 g Bonduelle brokkoli, 150 g Bonduelle bébirépa, 150 g Bonduelle karfiol, 250 g burgonya, 60 g zsemlemorzsa, 1 db tojás, só, bors, 150 g sajt (parmezán)

foto
KuchařElkészítés:

A meghámozott burgonyát durvára reszeljük, hideg vízbe tesszük, majd leszűrjük. Hozzáadjuk a tojást, sajtot, sót, borsot, zsemlemorzsát és alaposan összekeverjük. A mélyhűtött zöldségrózsákat burgonyatésztában panírozzuk és fritőzben, olajon kisütjük. Salátalevélen, joghurtos öntettel tálaljuk.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Brokkoli

foto

Karfiol

foto

Bébirépa

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.