ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Spenóttal töltött lazac

főétel

10 adag

Hozzávalók:
900 g bőrös lazac-szelet, 600 g Bonduelle adagolt spenót, 100 g burgonyapüré-por, 30 g fokhagyma, 150 g vaj, 200 g tejszín, 20 g só

foto
KuchařElkészítés:

A lazacról eltávolítjuk a pikkelyeket. A bőrt elválasztjuk a hal húsától úgy, hogy kb. 1 cm széles sávban a bőr a húson maradjon. A kiolvadt spenótot fokhagymával és sóval ízesítjük, majd tejszínt adunk hozzá és burgonyapüré-porral besűrítjük. Megtöltjük a lazacszeleteket, majd visszafedjük az elválasztott bőrrel. 180°C-on, vajon, kb. 15 - 20 percig sütjük, Köretként kiváló hozzá burgonyapüré póréhagymával, párolt zöldséggel (romanesco, párizsi sárgarépa, brokkoli, karfiol)

A recept
elkészítéséhez használható termék

Romanesco

foto

Párizsi sárgarépa

foto

Adagolt leveles spenót

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.