ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Vercelli saláta

saláta

4 adag

Hozzávalók:
200 g Bonduelle brokkoli, 200 g paradicsom, 20 g hagyma, 60 g majonéz, 60 g tejföl, 5 g só, 3 g fűszer, 5 g metélőhagyma, joghurt

foto
KuchařElkészítés:

A brokkolit rövid ideig megpároljuk, majd hideg vagy jeges vízzel hirtelen lehűtjük. A paradicsomot keskeny félholdakra vágjuk, és hozzáadjuk a brokkolit. Fűszerezhetjük már kész öntettel (például fokhagymás joghurtos dresszinggel), majd alaposan összekeverjük és állni hagyjuk. Majonézből, tejfölből, sóból, cukorból és fűszerből szintén készíthetünk öntetet (a majonéz és tejföl keveréke helyett használhatunk joghurtot), olívaolajat keverünk hozzá, majd beleszórjuk a metélőhagymát is. Az öntettel leöntjük a zöldséget, és metélőhagymával díszítjük.

TIPPEK: önálló salátaként is tálalhatjuk, de kiváló köret marinált lazachoz is. Ünnepi alkalmakkor tálalja külön az öntetet, a zöldséget csak olajjal és fűszerrel ízesítse.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Brokkoli

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.