ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Zöldségkosár bárány-kapuhoz

főétel

4 adag
Elkészítési idő: 50 perc

Hozzávalók:
50 g Bonduelle brokkoli, 50 g Bonduelle bébirépa, 50 g Bonduelle karfiol, 50 g Bonduelle zödhüvelyű egész zöldbab, 150 g levelestészta, 120 g sajtmártás, 600 g bárány, só, bors

foto
KuchařElkészítés:

A leveles tésztát kis tepsibe tesszük úgy, hogy a tészta széle kilógjon, majd sütőben megsütjük. A zöldségeket megpároljuk. A bárányhúst egészben megsütjük, felszeletelve tálaljuk. A leveles tésztából sütött kosárba sajtmártást öntünk, ebbe helyezzük a párolt zöldséget. Tálaláskor a tányérra kicsit cseppentünk a húsból kisült zsiradékból.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Brokkoli

foto

Karfiol

foto

Zöldhüvelyű egész zöldbab

foto

Bébirépa

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.