ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Spenótleves

leves

4 adag
Elkészítési idő: 30 perc.

Hozzávalók:
250 g Bonduelle apróra vágott spenót, 50 g Bonduelle leveles spenót, 50 g burgonya, 0,2 l tejszín, 50 g vöröshagyma, 10 g fokhagyma, 50 g vaj, só, bors, szerecsendió

foto
KuchařElkészítés:

Kevés vajon az apróra vágott hagymát megpirítjuk, fokhagymát, zöldséget, majd friss burgonyát adunk hozzá. Meleg vízzel felöntjük, óvatosan sózzuk és fűszerezzük, majd kb. 20 percig főzni hagyjuk. Amint a burgonya megfőtt, hozzáadjuk a spenótot, rövid ideig felfőzzük, botmixerrel pürésítjük, ízlés szerint fűszerezzük. A levesbe teszünk néhány egész spenótlevelet, rövid ideig újra forraljuk.
TIPP: pirított fehér- vagy barna kenyérrel tálaljuk.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Adagolt leveles spenót

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.