ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Csicseriborsó spenóttal

köret vagy főétel

4 adag
Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók:
600 g Bonduelle leveles spenót, 500g sertéshús (lapocka, oldalas), 200 g hagyma, só, bors, köménymag

foto
KuchařElkészítés:

A csicseriborsót alaposan átmossuk és leszűrjük. A húst a hagymán megsütjük. A spenót egy részét felvágjuk, és amikor a hús már majdnem megsült, a csicseriborsóval együtt hozzátesszük a húshoz sülni. Összekeverjük az alapanyagokat és ízlés szerint fűszerezzük. Tálalhatjuk például nokedlivel.

TIPP: ha a spenótot és a csicseriborsót csak hagymán készítjük el, hús nélkül, vegetáriánus ételként is fogyaszthatjuk. Tésztával, palacsintával, gnocchival, stb., tálalhatjuk.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Adagolt leveles spenót

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.