ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Zelleres mini aszpik

finger food

10 adag; 1 adag tömege 50 g

Hozzávalók:
200 g Bonduelle zellercsík, 40 g Bonduelle sárgarépa, 80 g uborka, 60 g zselatin, 10 g tejföl, 60 g majonéz, só, bors, 2g fokhagyma

foto
KuchařElkészítés:

A zellert lecsöpögtetjük és óvatosan kinyomkodjuk belőle a felesleges lét. Az uborkát szeletekre vágjuk és a zellerhez keverjük. Fokhagymával ízesítjük - bors nem szükséges - és az előkészített zselébe keverjük. Formákba töltjük. Középre egy répacsíkot teszünk, melyet zselatinnal leöntünk. Egy réteg zellerel befedjük, fóliával védjük, hűlni hagyjuk. A készételt, mint zöldségtekercset vágjuk fel és tálaljuk.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Sárgarépa csík - SOUS VIDE

foto

Zellercsík - SOUS VIDE

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.