Új termékeink
Ismerd meg újdonságainkat!


Ismerd meg újdonságainkat!

Az édes, napsárga színű kukorica a saláták egyik alapvető, finom és szemet gyönyörködtető alkotóeleme, amelyet nagyszerűen keverhetünk más ...

Hüvelyeseként a csicseriborsót ún. superfood-nak tekintik, amit salátában vagy köretként fogyaszthatunk. A csicseriborsó nagyon gyakori az olyan ...

A vörösbab a mexikói receptek nagyon népszerű hüvelyes zöldsége. Mindazonáltal a vörös bab sokrétű felhasználásra alkalmas: salátákban ...

A cékla olyan gyökérzöldség, mint a sárgarépa vagy a retek, amelyet előételként salátában, főételként kevert salátában vagy köretben, a zöld ...

A fagyasztott borsó a szakácsok szövetségese. A friss borsót ugyanis a betakarítástól számított 48 órán belül fel kell használni, ami nagyon ...

Szuperédes ízével a kukorica olyan zöldség, amelyet melegen, tipikus ételekben éppúgy lehet fogyasztani, mint hidegen, salátában. Sárga színe és ...

A kelbimbó azon zöldségek egyike, amelyeket a vendéglősök és a szakácsok erőteljes ízük, valamint az általuk a gasztronómia terén kínált kombinációk ...

A káposztafélék családján belül a pagodakarfiol az egyik könnyebb és legfinomabb ízű zöldség. Alma-zöld színével a pagodakarfiol téli zöldség ...

Csokoládé sós változatban ? Miért is ne? Már nem újdonság, hogy a csokoládé ízesíthető Espelette paprikával, gyömbérrel vagy sóval is. De ennél is ...