ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Rántott halfilé zöldborsós krumplipürével

főétel

Hozzávalók:
Panírozott halfilé, Bonduelle zöldborsópüré, Burgonya, Vaj

foto
KuchařElkészítés:

A meghámozott és felkockázott krumplit tegyük fel sós hideg vízbe főni. Ha kész, készítsünk belőle pürét vajjal és egy kis meleg tejjel.
Zöldborsópürét engedjük ki, majd keverjük a krumplipüréhez. Ízesítsük sóval és egy kis borssal.
A halat süssük meg a csomagolásán leírtak szerint.
Tálaljuk a zöldborsós krumplipürével és bébi répával.

Tipp:
Kínáljuk ezt a köretet natúr halfiléhez is.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Zöldborsópüré

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.