ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Sütőtökös, zöldborsós rizottó sült csirkecombbal

főétel

Hozzávalók:
Bonduelle sütőtökpüré, Bonduelle fagyasztott zöldborsó, csirkecomb, rizottó rizs

foto
KuchařElkészítés:

A csirkecombot szórjuk meg sült csirke, vagy grill fűszerkeverékkel, dörzsöljük be olajjal és süssük meg 180°C-on 35 perc alatt.
Finomra vágott salotta hagymát fonnyasszunk meg vajon, vagy olajon, majd adjuk hozzá a rizst. Kissé pirítsuk fehérre. Majd apránként adjunk hozzá forró zöldséglevest. Fője el mindig a levet, mielőtt a következő adagot öntjük hozzá. Az utolsó 5 percben adjuk hozzá a zöldborsót és reszeljünk bele egy kis fokhagymát. Főzzük készre, de maradjon enyhén roppanós és folyós a rizs.
Tálaljuk a rizottóval a sült csirkecombokat.

Tipp:
vagy más kemény sajtot a rizottóba.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Sütőtökpüré

foto

Zöldborsó

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.