ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Sütőtálas makaróni karfiolpürével és csirkemellel

főétel

Hozzávalók:
Makaróni tészta, Bonduelle karfiolpüré, csirkemell és füstölt sonka, reszelt sajt

foto
KuchařElkészítés:

A sonkát vágjuk kisebb kockákra és pirítsuk meg egy serpenyőben kevés olívaolajon.
A csirkemellet szintén vágjuk vékony csíkokra, vagy kisebb kockákra. A sonka maradék zsírján pirítsuk meg. Fűszerezzük meg.
A tésztát ezalatt főzzük majdnem készre bő, sós vízben. Ha kész, szűrjük le.
A karfiolpürét olvasszuk ki. Ízesítsük sóval, borssal, majd melegítsük fel. Keverjük össze a tésztával, a csirkemellel, sonkával és a reszelt sajt felével. Öntsük egy sütőtálba és szórjuk meg a sajt másik felével. 200°C-os sütőben süssük készre 10-12 perc alatt.

Tipp:
Használhatunk maradék hideg sült csirkét is a tésztához.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Karfiolpüré

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.