ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Füstölt lazacos crostini tormás borsópürével

főétel

Hozzávalók:
Füstölt lazac, Bonduelle zöldborsópüré, torma, bagett

foto
KuchařElkészítés:

A zöldborsópürét engedjük fel, majd keverjük össze frissen reszelt tormával, bazsalikommal és citromlével. Sózzuk, borsozzuk.
A bagettet szeleteljük fel, enyhén pirítsuk meg, majd kenjük rá a borsós szendvicskrémet. Erre tegyük a lazac szeleteket.
Tegyünk még a szendvicsre vékonyra szelt retket is.

Tipp:
Lágyíthatjuk a borsót egy kis tejföllel, vagy mascarponéval, így mártogatósnak is nagyon finom ez a szendvicskrém.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Zöldborsópüré

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.