ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Fehérboros nyúlpecsenye bazsalikomos sütőtökpürével

főétel

Hozzávalók:
Nyúl comb, Bonduelle sütőtökpüré, fehérbor

foto
KuchařElkészítés:

A combokat fűszerezzük be grill fűszerkeverékkel. Forró serpenyőben pirítsuk le az oldalaikat.
Tegyük át egy lábosba, öntsük föl fehér borral. Tegyünk mellé pár gerezd fokhagymát, pár szál kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk. Forrástól kisközepes lángon lefedve főzzük kb. 35 percig.
A felengedett sütőtökpürét keverjük össze egy kis vajjal és frissen vágott bazsalikom levéllel. Ha elkészült a nyúl, tálaljuk a sütőtökpürével.

Tipp:
Tegyünk a combok mellé pár szál fiatal sárgaés fehérrépát. Tálaláskor tehetünk mellé pár darab savanyított gombát is. Kínálhatjuk ezt a köretet más sült mellé is.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Sütőtökpüré

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.