ico_home.gif, 888B Honlap   ico_kontakt.gif, 66B Elérhetőségek    ico_mapa.gif, 68BOldaltérkép

EURÓPA LEGNAGYOBB ZÖLDSÉGSPECIALISTÁJA

výrobky

Süllőfilé karfiolos krumplipürével és zöldborsóval

főétel

Hozzávalók:
Süllő filé, Bonduelle karfiolpüré, burgonya, Bonduelle zöldborsó

foto
KuchařElkészítés:

A burgonyát hámozzuk meg, kockázzuk fel és főzzük puhára. Törjük össze, majd keverjünk hozzá vajat, egy kevés forró tejet és adjuk hozzá a felengedett karfiolpürét is.
A borsót főzzük 1-2 percig forró, sós vízben, majd szűrjük le.
A filéket sózzuk, borsozzuk. A bőrös felét kissé vagdossuk be, majd szójuk meg egy kevés liszttel. Kevés forró olajon serpenyőben süssük meg a filéket.
Tálaláskor locsoljuk meg oregánós vajjal.

Tipp:
Kínálhatjuk más párolt zöldséggel is. Kipróbálhatjuk a pürét burgonya nélkül is.

A recept
elkészítéséhez használható termék

Karfiolpüré

foto

Zöldborsó

foto

Copyright © BONDUELLE Central Europe Kft.