Bonduelle Food ServiceBáránysteak mentás zöldborsópürével és édesburgonya gratinnelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129589/BFSHU049-hd-b_r_nysteak_2_hangs_lyoz_s_18791.webpBáránycomb szeletBonduelle Zöldborsó PüréÉdesburgonyaBurgonyaMentaVékonyra szelt burgonyából és édesburgonyából készítsünk egy gratint tejszín, zöldfűszerek és fokhagyma felhasználásával. 180 C-os sütőben süssük kb. 30 percig.A felengedett borsópürét melegítsük fel, majd lazítsuk egy kis alaplével, ízesítsük sóval borssal és frissen vágott mentával.A bárány steaket süssük meg a kívánt készültségűre. Tálaláskor locsoljunk rá egy kis jus-t.Tipp: Gratin helyett tálalhatjuk grillezett zöldségekkel és bulgurral.

Báránysteak mentás zöldborsópürével és édesburgonya gratinnel
Összetevők
- Báránycomb szelet
- Bonduelle Zöldborsó Püré
- Édesburgonya
- Burgonya
- Menta
A főzési folyamat
1. lépés
- Vékonyra szelt burgonyából és édesburgonyából készítsünk egy gratint tejszín, zöldfűszerek és fokhagyma felhasználásával. 180 C-os sütőben süssük kb. 30 percig.
2. lépés
- A felengedett borsópürét melegítsük fel, majd lazítsuk egy kis alaplével, ízesítsük sóval borssal és frissen vágott mentával.
3. lépés
- A bárány steaket süssük meg a kívánt készültségűre. Tálaláskor locsoljunk rá egy kis jus-t.
4. lépés
- Tipp: Gratin helyett tálalhatjuk grillezett zöldségekkel és bulgurral.