Báránysteak mentás zöldborsópürével és édesburgonya gratinnel

Báránysteak mentás zöldborsópürével és édesburgonya gratinnel

Összetevők

  • Báránycomb szelet
  • Bonduelle Zöldborsó Püré
  • Édesburgonya
  • Burgonya
  • Menta

A főzési folyamat

1. lépés
  • Vékonyra szelt burgonyából és édesburgonyából készítsünk egy gratint tejszín, zöldfűszerek és fokhagyma felhasználásával. 180 C-os sütőben süssük kb. 30 percig.
2. lépés
  • A felengedett borsópürét melegítsük fel, majd lazítsuk egy kis alaplével, ízesítsük sóval borssal és frissen vágott mentával.
3. lépés
  • A bárány steaket süssük meg a kívánt készültségűre. Tálaláskor locsoljunk rá egy kis jus-t.
4. lépés
  • Tipp: Gratin helyett tálalhatjuk grillezett zöldségekkel és bulgurral.