Bonduelle Food ServiceCaprese nyársak grillezett padlizsánnalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129576/BFSHU042-hd-caprese_ny_rsak_grillezett_padlizs_nnal_18775.webpBonduelle Grillezett PadlizsánKoktél paradicsomMini MozzarellaBazsalikomPácoljuk be a mozzarellát és a félbe vágott paradicsomokat olajba, oregánóba és egy kis sóba.Regeneráljuk a padlizsánt a sütőben 160 C-on 7-8 percig.Húzzuk föl kis nyársakra a bazsalikomot, mozzarellát, padlizsánt és paradicsomot.Tipp: Készíthetünk különleges capreset is bivalymozzarellából és használjunk mentát bazsalikom helyett.

Caprese nyársak grillezett padlizsánnal
Összetevők
- Bonduelle Grillezett Padlizsán
- Koktél paradicsom
- Mini Mozzarella
- Bazsalikom
A főzési folyamat
1. lépés
- Pácoljuk be a mozzarellát és a félbe vágott paradicsomokat olajba, oregánóba és egy kis sóba.
2. lépés
- Regeneráljuk a padlizsánt a sütőben 160 C-on 7-8 percig.
3. lépés
- Húzzuk föl kis nyársakra a bazsalikomot, mozzarellát, padlizsánt és paradicsomot.
4. lépés
- Tipp: Készíthetünk különleges capreset is bivalymozzarellából és használjunk mentát bazsalikom helyett.