Édeskömény saláta gránátalmával, fetával, kukoricával és zöldborsó hüvelyekkel

Édeskömény saláta gránátalmával, fetával, kukoricával és zöldborsó hüvelyekkel

Összetevők

  • Bonduelle Morzsolt Csemegekukorica Szuperédes Sous Vide
  • Bonduelle Hüvelyes Zöldborsó
  • Édeskömény
  • Gránátalma
  • Feta

A főzési folyamat

1. lépés
  • Szeleteljük fel az édesköményt mandolinnal vékonyra, tegyük vízbe, majd tegyük hűtőbe.
2. lépés
  • Pirítsuk meg enyhén a hüvelyes zöldborsót és a kukoricát, majd keverjük össze az összetevőket.
3. lépés
  • Ízesítsük málnaecettel.
4. lépés
  • Tipp: Ha szódavízben tároljuk az édeskömény szeleteket, akkor még jobban fodrosodik és még ropogósabb lesz.