Bonduelle Food ServiceÉdeskömény saláta gránátalmával, fetával, kukoricával és zöldborsó hüvelyekkelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129572/BFSHU038-hd-_desk_m_ny_sal_ta_18778.webpBonduelle Morzsolt Csemegekukorica Szuperédes Sous VideBonduelle Hüvelyes ZöldborsóÉdesköményGránátalmaFetaSzeleteljük fel az édesköményt mandolinnal vékonyra, tegyük vízbe, majd tegyük hűtőbe.Pirítsuk meg enyhén a hüvelyes zöldborsót és a kukoricát, majd keverjük össze az összetevőket.Ízesítsük málnaecettel.Tipp: Ha szódavízben tároljuk az édeskömény szeleteket, akkor még jobban fodrosodik és még ropogósabb lesz.

Édeskömény saláta gránátalmával, fetával, kukoricával és zöldborsó hüvelyekkel
Összetevők
- Bonduelle Morzsolt Csemegekukorica Szuperédes Sous Vide
- Bonduelle Hüvelyes Zöldborsó
- Édeskömény
- Gránátalma
- Feta
A főzési folyamat
1. lépés
- Szeleteljük fel az édesköményt mandolinnal vékonyra, tegyük vízbe, majd tegyük hűtőbe.
2. lépés
- Pirítsuk meg enyhén a hüvelyes zöldborsót és a kukoricát, majd keverjük össze az összetevőket.
3. lépés
- Ízesítsük málnaecettel.
4. lépés
- Tipp: Ha szódavízben tároljuk az édeskömény szeleteket, akkor még jobban fodrosodik és még ropogósabb lesz.