Bonduelle Food ServiceHideg brokkoli kehely lazac ikrával és karfiol krémmelBonduelle BrokkoliBonduelle KarfiolLazac kaviárTengeri nyúlhal kaviárPürésítsük először a brokkolit, majd a karfiolt olíva olajjal és meleg alaplével.Öntsük egy koktélos pohárba a két krémet egymás után.Tálaljuk olíva olajon megfuttatott brokkolival és karfiollal, illetve lazac ikrával és tengeri nyúlhal ikrával. Díszítsük lila bazsalikom levelekkel.Tipp: A kétféle krémet ízlésünk szerint ízesíthetjük fűszerekkel és zöldfűszerekkel.
Hideg brokkoli kehely lazac ikrával és karfiol krémmel
Összetevők
- Bonduelle Brokkoli
- Bonduelle Karfiol
- Lazac kaviár
- Tengeri nyúlhal kaviár
A főzési folyamat
1. lépés
- Pürésítsük először a brokkolit, majd a karfiolt olíva olajjal és meleg alaplével.
2. lépés
- Öntsük egy koktélos pohárba a két krémet egymás után.
3. lépés
- Tálaljuk olíva olajon megfuttatott brokkolival és karfiollal, illetve lazac ikrával és tengeri nyúlhal ikrával. Díszítsük lila bazsalikom levelekkel.
4. lépés
- Tipp: A kétféle krémet ízlésünk szerint ízesíthetjük fűszerekkel és zöldfűszerekkel.