Bonduelle Food ServiceKarfiol torta ropogós bacon kockákkal, morzsával és zöldborsó dresszinggelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129566/BFSHU031-hd-sformatino_di_cavolfiori_page9_18759.webpBonduelle KarfiolBonduelle Zsenge ZöldborsóPancetta (vagy bacon)ZsemlemorzsaTegyük a bacont és a karfiolt az ételformázó gyűrűbe, majd öntsük le tejszín, tojás és parmezán keverékével. Süssük 180 C-on 18 percig.Pürésítsük a borsót egy kis olajjal.Tálaljuk a karfiol tortát egy kis vajon pirított zsemlemorzsával.Tipp: A zsemlemorzsát együtt piríthatjuk egy kis fokhagymával és szardellával.

Karfiol torta ropogós bacon kockákkal, morzsával és zöldborsó dresszinggel
Összetevők
- Bonduelle Karfiol
- Bonduelle Zsenge Zöldborsó
- Pancetta (vagy bacon)
- Zsemlemorzsa
A főzési folyamat
1. lépés
- Tegyük a bacont és a karfiolt az ételformázó gyűrűbe, majd öntsük le tejszín, tojás és parmezán keverékével. Süssük 180 C-on 18 percig.
2. lépés
- Pürésítsük a borsót egy kis olajjal.
3. lépés
- Tálaljuk a karfiol tortát egy kis vajon pirított zsemlemorzsával.
4. lépés
- Tipp: A zsemlemorzsát együtt piríthatjuk egy kis fokhagymával és szardellával.