Konfitált vörös márna hüvelyes zöldborsóval

Konfitált vörös márna hüvelyes zöldborsóval

Főzési idő :45 min

Összetevők

  • Bonduelle Hüvelyes Zöldborsó
  • Bonduelle Zsenge Zöldborsó
  • Friss vörös márna

A főzési folyamat

1. lépés
  • Tisztítsuk meg a márnát, majd vákuumzacskóban süssük 80 C –os olajban 35 percen keresztül.
2. lépés
  • Pürésítsük a zsenge zöldborsót olíva olajjal, majd azonnal tegyük jégágyra, hogy megmaradjon a színe.
3. lépés
  • Blansírozzuk a hüvelyes zöldborsót, majd hűtsük le jeges vízben.
4. lépés
  • Rendezzük el ízlésesen a tányéron a halat a hüvelyes zöldborsóval. Kínáljuk hozzá a zöldborsópürét mint dresszinget.
5. lépés
  • Tipp: Ha a zöldborsós dresszinget rögtön fagyott borsóból készítjük, akkor nem szükséges jégágyra tenni.