Bonduelle Food ServiceKonfitált vörös márna hüvelyes zöldborsóvalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129565/BFSHU030-hd-triglia_confit_page82_18758.webpBonduelle Hüvelyes ZöldborsóBonduelle Zsenge ZöldborsóFriss vörös márnaTisztítsuk meg a márnát, majd vákuumzacskóban süssük 80 C –os olajban 35 percen keresztül.Pürésítsük a zsenge zöldborsót olíva olajjal, majd azonnal tegyük jégágyra, hogy megmaradjon a színe.Blansírozzuk a hüvelyes zöldborsót, majd hűtsük le jeges vízben.Rendezzük el ízlésesen a tányéron a halat a hüvelyes zöldborsóval. Kínáljuk hozzá a zöldborsópürét mint dresszinget.Tipp: Ha a zöldborsós dresszinget rögtön fagyott borsóból készítjük, akkor nem szükséges jégágyra tenni.

Konfitált vörös márna hüvelyes zöldborsóval
Főzési idő :45 min
Összetevők
- Bonduelle Hüvelyes Zöldborsó
- Bonduelle Zsenge Zöldborsó
- Friss vörös márna
A főzési folyamat
1. lépés
- Tisztítsuk meg a márnát, majd vákuumzacskóban süssük 80 C –os olajban 35 percen keresztül.
2. lépés
- Pürésítsük a zsenge zöldborsót olíva olajjal, majd azonnal tegyük jégágyra, hogy megmaradjon a színe.
3. lépés
- Blansírozzuk a hüvelyes zöldborsót, majd hűtsük le jeges vízben.
4. lépés
- Rendezzük el ízlésesen a tányéron a halat a hüvelyes zöldborsóval. Kínáljuk hozzá a zöldborsópürét mint dresszinget.
5. lépés
- Tipp: Ha a zöldborsós dresszinget rögtön fagyott borsóból készítjük, akkor nem szükséges jégágyra tenni.