Lassan sült homár spenóttal és szójás majonézzel

Lassan sült homár spenóttal és szójás majonézzel

Összetevők

  • Bonduelle adagolt leveles spenót
  • Homár
  • Majonéz
  • Szójaszósz

A főzési folyamat

1. lépés
  • Tisztítsuk meg a homárt, majd tegyük egy serpenyőbe aromás zöldfűszerekkel együtt. Süssük légkeveréses sütőben 65 C-on 45 percig.
2. lépés
  • Futtassuk át a spenótot forró olíva olajon és fokhagymán.
3. lépés
  • Keverjük össze a majonézt a szójaszósszal.
4. lépés
  • Nyomkodjuk a szójaszószos majonéz cseppeket a homárra és a spenótra.
5. lépés
  • Tipp: A homárt vízben is főzhetjük 8 percig. A majonézhez mintegy 20%-nyi szójaszószt keverjünk.