Bonduelle Food ServiceLassan sült homár spenóttal és szójás majonézzelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129564/BFSHU029-hd-astice_a_bassa_temperatura_cpage_88_18757.webpBonduelle adagolt leveles spenótHomárMajonézSzójaszószTisztítsuk meg a homárt, majd tegyük egy serpenyőbe aromás zöldfűszerekkel együtt. Süssük légkeveréses sütőben 65 C-on 45 percig.Futtassuk át a spenótot forró olíva olajon és fokhagymán.Keverjük össze a majonézt a szójaszósszal.Nyomkodjuk a szójaszószos majonéz cseppeket a homárra és a spenótra.Tipp: A homárt vízben is főzhetjük 8 percig. A majonézhez mintegy 20%-nyi szójaszószt keverjünk.

Lassan sült homár spenóttal és szójás majonézzel
Összetevők
- Bonduelle adagolt leveles spenót
- Homár
- Majonéz
- Szójaszósz
A főzési folyamat
1. lépés
- Tisztítsuk meg a homárt, majd tegyük egy serpenyőbe aromás zöldfűszerekkel együtt. Süssük légkeveréses sütőben 65 C-on 45 percig.
2. lépés
- Futtassuk át a spenótot forró olíva olajon és fokhagymán.
3. lépés
- Keverjük össze a majonézt a szójaszósszal.
4. lépés
- Nyomkodjuk a szójaszószos majonéz cseppeket a homárra és a spenótra.
5. lépés
- Tipp: A homárt vízben is főzhetjük 8 percig. A majonézhez mintegy 20%-nyi szójaszószt keverjünk.