Bonduelle Food ServiceMarha carpaccio pecorino zselékockákkal és romanescovalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129561/BFSHU026-hd-carpaccio_di_manzo_page30_18754.webpBonduelle RomanescoMarha carpaccioFriss tejszínPecorinoPácoljuk be a marha carpaccio-t egy bazsalikomos, feketeborsos vinaigrette-tel.Készítsünk egy fondue-t pecorinóból. Majd adjunk hozzá pár zselatin lapot. Egy lábosban melegítsük össze, hogy olvadjon el a zselatin, majd hagyjuk kihűlni. Ezután vágjuk kockákra.Helyezzük a marhahúst egy tányérra, majd tálaljuk a pecorino zselékockákkal és pirított romanescoval.Tipp: Tálalás előtt szórjuk meg pecorino sajttal a tálat.

Marha carpaccio pecorino zselékockákkal és romanescoval
Összetevők
- Bonduelle Romanesco
- Marha carpaccio
- Friss tejszín
- Pecorino
A főzési folyamat
1. lépés
- Pácoljuk be a marha carpaccio-t egy bazsalikomos, feketeborsos vinaigrette-tel.
2. lépés
- Készítsünk egy fondue-t pecorinóból. Majd adjunk hozzá pár zselatin lapot. Egy lábosban melegítsük össze, hogy olvadjon el a zselatin, majd hagyjuk kihűlni. Ezután vágjuk kockákra.
3. lépés
- Helyezzük a marhahúst egy tányérra, majd tálaljuk a pecorino zselékockákkal és pirított romanescoval.
4. lépés
- Tipp: Tálalás előtt szórjuk meg pecorino sajttal a tálat.