Bonduelle Food ServiceNigiri új stílusban: lazac, spárga és kaviárhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129560/BFSHU025-hd-nigiri_new_styles_page27_18753.webpBonduelle ZöldspárgaSushi rizsFriss lazacKaviárFőzzük meg a rizst, majd ízesítsük rizs ecettel. Formázzuk meg a nigirit, majd helyezzük rájuk a friss lazac szeleteket.Majd a lazacra helyezzük a kissé megpirított spárga darabokat és a kaviárt.Befejezhetjük egy-egy csík tengeri moszattal és rizs ecettel.Tipp: Elkészíthetjük maki tekercsként is a sushinkat nigiri helyett.

Nigiri új stílusban: lazac, spárga és kaviár
Összetevők
- Bonduelle Zöldspárga
- Sushi rizs
- Friss lazac
- Kaviár
A főzési folyamat
1. lépés
- Főzzük meg a rizst, majd ízesítsük rizs ecettel. Formázzuk meg a nigirit, majd helyezzük rájuk a friss lazac szeleteket.
2. lépés
- Majd a lazacra helyezzük a kissé megpirított spárga darabokat és a kaviárt.
3. lépés
- Befejezhetjük egy-egy csík tengeri moszattal és rizs ecettel.
4. lépés
- Tipp: Elkészíthetjük maki tekercsként is a sushinkat nigiri helyett.