Quinoa saláta vongole kagylóval, farkassügérrel és spárgával

Quinoa saláta vongole kagylóval, farkassügérrel és spárgával

Összetevők

  • Bonduelle Zöldspárga
  • Quinoa
  • Vongole kagyló
  • Farkassügér
  • Hal alaplé

A főzési folyamat

1. lépés
  • Kicsit pirítsuk meg olíva olajon a quinoát egy lábosban, majd főzzük meg sós vízben.
2. lépés
  • Pirítsunk salotta hagymát egy lábosban, majd adjuk hozzá a halat és a spárgát. Futtassuk át, majd adjunk hozzá egy kevés alaplevet, majd a kagylót.
3. lépés
  • Tálaljuk a közben kihűlt quinoát a spárgás, halas kagylóval.
4. lépés
  • Hogy elkerüljük a kagyló kiszáradását, dobjuk őket az alaplére az utolsó pillanatban, majd fedjük le a lábost és zárjuk el alatta a lángot.