Bonduelle Food ServiceQuinoa saláta vongole kagylóval, farkassügérrel és spárgávalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129559/BFSHU023-hd-insalatina_di_quinoa_page108_18751.webpBonduelle ZöldspárgaQuinoaVongole kagylóFarkassügérHal alapléKicsit pirítsuk meg olíva olajon a quinoát egy lábosban, majd főzzük meg sós vízben.Pirítsunk salotta hagymát egy lábosban, majd adjuk hozzá a halat és a spárgát. Futtassuk át, majd adjunk hozzá egy kevés alaplevet, majd a kagylót.Tálaljuk a közben kihűlt quinoát a spárgás, halas kagylóval.Hogy elkerüljük a kagyló kiszáradását, dobjuk őket az alaplére az utolsó pillanatban, majd fedjük le a lábost és zárjuk el alatta a lángot.

Quinoa saláta vongole kagylóval, farkassügérrel és spárgával
Összetevők
- Bonduelle Zöldspárga
- Quinoa
- Vongole kagyló
- Farkassügér
- Hal alaplé
A főzési folyamat
1. lépés
- Kicsit pirítsuk meg olíva olajon a quinoát egy lábosban, majd főzzük meg sós vízben.
2. lépés
- Pirítsunk salotta hagymát egy lábosban, majd adjuk hozzá a halat és a spárgát. Futtassuk át, majd adjunk hozzá egy kevés alaplevet, majd a kagylót.
3. lépés
- Tálaljuk a közben kihűlt quinoát a spárgás, halas kagylóval.
4. lépés
- Hogy elkerüljük a kagyló kiszáradását, dobjuk őket az alaplére az utolsó pillanatban, majd fedjük le a lábost és zárjuk el alatta a lángot.