Bonduelle Food ServiceStracotto füstölt lapockával és zöldségekkelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129556/BFSHU019-hd-stracotto_page_77_18748.webpBonduelle BrokkoliFüstölt lapockaBurgonyaDemi-glaceSárgarépaVágjuk kockákra a kiáztatott lapockát, majd pirítsuk le az oldalaikat. Pároljuk 3 órán keresztül vörösborban. Adjuk hozzá a krumplit és a répát a főzés vége előtt 20 perccel.Adjuk a demi-glace-t és a brokkolit a legvégén hozzá.Tálaljuk a Stracotto-t sárgarépachipsszel megszórva.Tipp: A vékonyra szelt sárgarépát tegyük egy éjszakára hideg vízbe, majd alaposan szárítsuk le és forró olajban süssük ki.

Stracotto füstölt lapockával és zöldségekkel
Összetevők
- Bonduelle Brokkoli
- Füstölt lapocka
- Burgonya
- Demi-glace
- Sárgarépa
A főzési folyamat
1. lépés
- Vágjuk kockákra a kiáztatott lapockát, majd pirítsuk le az oldalaikat. Pároljuk 3 órán keresztül vörösborban. Adjuk hozzá a krumplit és a répát a főzés vége előtt 20 perccel.
2. lépés
- Adjuk a demi-glace-t és a brokkolit a legvégén hozzá.
3. lépés
- Tálaljuk a Stracotto-t sárgarépachipsszel megszórva.
4. lépés
- Tipp: A vékonyra szelt sárgarépát tegyük egy éjszakára hideg vízbe, majd alaposan szárítsuk le és forró olajban süssük ki.