Stracotto füstölt lapockával és zöldségekkel

Stracotto füstölt lapockával és zöldségekkel

Összetevők

  • Bonduelle Brokkoli
  • Füstölt lapocka
  • Burgonya
  • Demi-glace
  • Sárgarépa

A főzési folyamat

1. lépés
  • Vágjuk kockákra a kiáztatott lapockát, majd pirítsuk le az oldalaikat. Pároljuk 3 órán keresztül vörösborban. Adjuk hozzá a krumplit és a répát a főzés vége előtt 20 perccel.
2. lépés
  • Adjuk a demi-glace-t és a brokkolit a legvégén hozzá.
3. lépés
  • Tálaljuk a Stracotto-t sárgarépachipsszel megszórva.
4. lépés
  • Tipp: A vékonyra szelt sárgarépát tegyük egy éjszakára hideg vízbe, majd alaposan szárítsuk le és forró olajban süssük ki.