Bonduelle Food ServiceSült gyökérzöldségek borjúhússalhttps://media.bonduelle.com/aprhd_376788/HUFS15226-hd-M%25C3%25A9lange%2520de%2520l%25C3%25A9gumes%2520racines%2520r%25C3%25B4tis%2520et%2520effiloch%25C3%25A9%2520de%2520veau%2520(1).webp• Bonduelle zöldségkeverékcitromsárga sárgarépával,petrezselyem gyökérrelés kelbimbóval• borjúhús• retek• szegfűgomba• fekete fokhagyma• szőlőmagolaj• cukorMártáshoz• karamellizált hagyma alaplé,35%-os tejszín, szójalecitinKészítse el a borjúcombot, hűtse le és tárolja hűtőszekrényben.A Bonduelle zöldségkeveréket öntse le olajjal és kevés cukorral, majd
süsse 8 percig 225 °C-on.Párolja meg vajon a szegfűgombát és tegye félre.Mártás: a karamellizált hagyma alaplevet melegítse fel tejszínnel,
adjon hozzá szójalecitint, majd keverje össze, hogy szép habot kapjon.A borjúcombot aprítsa fel és vajon futtassa meg.Rétegesen tálalja az elkészített összetevőket: a gomba mellé tegyen
borjúcombot, egy másik tányérra pedig tálalja a zöldséget.Díszítse vajban megfuttatott hosszú- és kékretek karikákkal.
.webp)
Sült gyökérzöldségek borjúhússal
Összetevők
- • Bonduelle zöldségkeverék
- citromsárga sárgarépával,
- petrezselyem gyökérrel
- és kelbimbóval
- • borjúhús
- • retek
- • szegfűgomba
- • fekete fokhagyma
- • szőlőmagolaj
- • cukor
- Mártáshoz
- • karamellizált hagyma alaplé,
- 35%-os tejszín, szójalecitin
A főzési folyamat
1. lépés
- Készítse el a borjúcombot, hűtse le és tárolja hűtőszekrényben.
2. lépés
- A Bonduelle zöldségkeveréket öntse le olajjal és kevés cukorral, majd süsse 8 percig 225 °C-on.
3. lépés
- Párolja meg vajon a szegfűgombát és tegye félre.
4. lépés
- Mártás: a karamellizált hagyma alaplevet melegítse fel tejszínnel, adjon hozzá szójalecitint, majd keverje össze, hogy szép habot kapjon.
5. lépés
- A borjúcombot aprítsa fel és vajon futtassa meg.
6. lépés
- Rétegesen tálalja az elkészített összetevőket: a gomba mellé tegyen borjúcombot, egy másik tányérra pedig tálalja a zöldséget.
7. lépés
- Díszítse vajban megfuttatott hosszú- és kékretek karikákkal.