Sült gyökérzöldségek borjúhússal

Sült gyökérzöldségek borjúhússal

Összetevők

  • • Bonduelle zöldségkeverék
  • citromsárga sárgarépával,
  • petrezselyem gyökérrel
  • és kelbimbóval
  • • borjúhús
  • • retek
  • • szegfűgomba
  • • fekete fokhagyma
  • • szőlőmagolaj
  • • cukor
  • Mártáshoz
  • • karamellizált hagyma alaplé,
  • 35%-os tejszín, szójalecitin

A főzési folyamat

1. lépés
  • Készítse el a borjúcombot, hűtse le és tárolja hűtőszekrényben.
2. lépés
  • A Bonduelle zöldségkeveréket öntse le olajjal és kevés cukorral, majd süsse 8 percig 225 °C-on.
3. lépés
  • Párolja meg vajon a szegfűgombát és tegye félre.
4. lépés
  • Mártás: a karamellizált hagyma alaplevet melegítse fel tejszínnel, adjon hozzá szójalecitint, majd keverje össze, hogy szép habot kapjon.
5. lépés
  • A borjúcombot aprítsa fel és vajon futtassa meg.
6. lépés
  • Rétegesen tálalja az elkészített összetevőket: a gomba mellé tegyen borjúcombot, egy másik tányérra pedig tálalja a zöldséget.
7. lépés
  • Díszítse vajban megfuttatott hosszú- és kékretek karikákkal.