Tonhalas, kukoricás, chilis szendvics

Tonhalas, kukoricás, chilis szendvics

Összetevők

  • 1 doboz Bonduelle Gold Chili
  • 100 g konzerv tonhal natúr lében
  • 4 ek majonéz
  • retekcsíra
  • 2 szál újhagyma
  • 6 szelet teljes kiőrlésű szendvicskenyér
  • 3 saláta levél tisztítva
  • kevés só, bors

A főzési folyamat

1. lépés
  • A tonhalat és a kukoricát alaposan csöpögtessük le. A tonhalat törjük össze jól egy villával.
2. lépés
  • Majd a kukoricával, majonézzel, a finomra vágott újhagymával, kevés sóval és borssal keverjük össze.
3. lépés
  • A szendvicsek alsó felére helyezzünk egy-egy saláta levelet, erre halmozzuk a tonhalas kukorica salátát.
4. lépés
  • Szórjuk meg egy kis csírával, majd fedjük le a másik szelet kenyérrel.