Bonduelle Food ServiceTonhalas, kukoricás, chilis szendvicshttps://media.bonduelle.com/aprhd_129591/BFSHU051-hd-tonhal_kukorica_chili_18796.webp1 doboz Bonduelle Gold Chili100 g konzerv tonhal natúr lében 4 ek majonézretekcsíra2 szál újhagyma6 szelet teljes kiőrlésű szendvicskenyér3 saláta levél tisztítvakevés só, borsA tonhalat és a kukoricát alaposan csöpögtessük le. A tonhalat törjük össze jól egy villával.Majd a kukoricával, majonézzel, a finomra vágott újhagymával, kevés sóval és borssal keverjük össze.A szendvicsek alsó felére helyezzünk egy-egy saláta levelet, erre halmozzuk a tonhalas kukorica salátát.Szórjuk meg egy kis csírával, majd fedjük le a másik szelet kenyérrel.

Tonhalas, kukoricás, chilis szendvics
Összetevők
- 1 doboz Bonduelle Gold Chili
- 100 g konzerv tonhal natúr lében
- 4 ek majonéz
- retekcsíra
- 2 szál újhagyma
- 6 szelet teljes kiőrlésű szendvicskenyér
- 3 saláta levél tisztítva
- kevés só, bors
A főzési folyamat
1. lépés
- A tonhalat és a kukoricát alaposan csöpögtessük le. A tonhalat törjük össze jól egy villával.
2. lépés
- Majd a kukoricával, majonézzel, a finomra vágott újhagymával, kevés sóval és borssal keverjük össze.
3. lépés
- A szendvicsek alsó felére helyezzünk egy-egy saláta levelet, erre halmozzuk a tonhalas kukorica salátát.
4. lépés
- Szórjuk meg egy kis csírával, majd fedjük le a másik szelet kenyérrel.