Bonduelle Food ServiceZöldborsókrém joghurttal és bagettelhttps://media.bonduelle.com/aprhd_129554/BFSHU017-hd-verrina_di_piselli_page136_18745.webpBonduelle Zsenge ZöldborsótejszínjoghurtbagettPürésítsük a zöldborsót zöldséglevessel és a tejszín egy részével.Szeleteljük vékonyra a bagettet és pirítsuk meg 180 C-os sütőben 10 perc alatt.Keverjük össze a maradék tejszínt a joghurttal.Állítsuk össze a pohárkákat a zöldborsókrémmel, a tejszínes joghurttal, borsószemekkel és a ropogós bagett chipsekkel.Tipp: Különlegesen ropogós chipseket készíthetünk 60 C-os sütőben 1 óra alatt.

Zöldborsókrém joghurttal és bagettel
Összetevők
- Bonduelle Zsenge Zöldborsó
- tejszín
- joghurt
- bagett
A főzési folyamat
1. lépés
- Pürésítsük a zöldborsót zöldséglevessel és a tejszín egy részével.
2. lépés
- Szeleteljük vékonyra a bagettet és pirítsuk meg 180 C-os sütőben 10 perc alatt.
3. lépés
- Keverjük össze a maradék tejszínt a joghurttal.
4. lépés
- Állítsuk össze a pohárkákat a zöldborsókrémmel, a tejszínes joghurttal, borsószemekkel és a ropogós bagett chipsekkel.
5. lépés
- Tipp: Különlegesen ropogós chipseket készíthetünk 60 C-os sütőben 1 óra alatt.