Melegítse fel a Bonduelle zöldségkeveréket olívaolajjal, sózza, borsozza.
A karfiolrizst vajon párolja meg, adja hozzá a zöldség-alaplevet, és főzze 30 percig alacsony …
Készítse el a Bonduelle Yummy Texast a csomagoláson leírtak szerint.
Főzzük meg a krumplit a héjában, majd hámozzuk meg, daraboljuk fel és pirítsuk meg egy kicsit …
Vékonyra szelt burgonyából és édesburgonyából készítsünk egy gratint tejszín, zöldfűszerek és …
Pácoljuk be a mozzarellát és a félbe vágott paradicsomokat olajba, oregánóba és egy kis sóba.
Helyezzük a brisé tésztát a formákba, majd töltsük meg a felaprított és beízesített spenóttal és …
Egy serpenyőben kissé pirítsuk meg a csicseriborsót a salottán. Ízesítsük.
A babot jól csöpögtessük le, majd egy villával alaposan törjük össze. Ízesítsük sóval, borssal …
A combokat fűszerezzük be grill fűszerkeverékkel. Forró serpenyőben pirítsuk le az oldalaikat.
Turmixoljuk le a zöldborsót egy kis zöldségleves és olíva olaj hozzáadásával, amíg egy bársonyos …
Melegítsük meg a pancettát a sütőben 180 C-on 3 perc alatt.
A borsópürét engedjük fel, majd keverjük össze frissen reszelt tormával, bazsalikommal és …
Pácoljuk be a rákot olajba és friss fűszerekbe.
Forgassuk át a babot egy kis fokhagymás olajon.
Pürésítsük először a brokkolit, majd a karfiolt olíva olajjal és meleg alaplével.
Keverjük össze a kelbimbót extra szűz olíva olajjal, parmezánnal, sóval és borssal. Botmixerrel …
Tegyük a bacont és a karfiolt az ételformázó gyűrűbe, majd öntsük le tejszín, tojás és parmezán …
A kockára vágott bacont pirítsuk ropogósra serpenyőben.
Helyezzük a kacsamellet vákuumzacskóba vörös borral, olajjal és zöldfűszerekkel együtt. Tegyük 80 …